Veszélyes tetőterek, csecsemőhalál

A sorozat előző részében példákkal igyekeztem bemutatni, hogy a meddőség kiváltó oka lehet többek között geopatogén zónák és az elektroszmog káros hatása. Várandósság idején kiemelten fontosnak vélem, hogy óvjuk ezektől a kismamát, biztosítsuk a magzat zavartalan fejlődését.

De mi történik a szülés után? Az újszülött egyik pillanatról a másikra egy számára merőben más és idegen környezetbe kerül. Megszűnik az édesanya testének közvetlen védelme, és elszakad az eddig megszokott ritmizáló jelektől is. Az újszülöttek és a kisgyermekek még fejletlen szervezete jóval érzékenyebben reagál a környezetében megtalálható különböző káros földsugárzásokra és az elektroszmogra. Mivel napjaik nagy része egy adott helyen való alvással telik, fontos, hogy ez a terület mentes legyen mindenféle káros sugárzástól! Ha a kisbaba alvásproblémákkal küzd, illetve láthatóan megpróbál elmászni fekhelyének bizonyos pontjairól, gondoljon rá, hogy esetleg külső zavaró zónák találhatók a fekhelyen! Ide kattintva megismerheti, hogy mit okozhat az elektroszmog.

A megmagyarázhatatlan bölcsőhalál réme

Egy alkalommal történt, hogy gyermekorvos barátommal beszélgettünk, és szóba került a megmagyarázhatatlan bölcsőhalál. Elmesélte, hogy jó pár évvel ezelőtt velük is majdnem megtörtént ez a rettegett katasztrófa. Újszülött gyermekük egészségesen fejlődött, mígnem egyik este minden előjel nélkül váratlanul megszólalt a kiságyban elhelyezett légzésfigyelő sivító hangja. Először arra gondoltak, hogy elromlott a készülék, de amikor felértek a tetőtéri gyerekszobába, rémülten tapasztalták, hogy kisbabájuk nem lélegzik.

Szerencsések voltak, még időben észlelték a bajt, és a picit sikerült újraéleszteni. A helyszínre kiérkező rohamkocsi azonnal kórházba szállította gyermeküket, de út közben a baba légzése ismét leállt, és csak az azonnali orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült újra beindítani. Az ezt követő, napokig tartó kórházi kivizsgálás és megfigyelés során semmiféle rendellenességet nem tudtak megállapítani – mesélte barátom és kérte, hogy vizsgáljam meg szobájukat.

A fent leírt történet évekkel látogatásom előtt esett meg, és így a szobából már régen kikerült a rácsos ágy és a szobát teljesen átrendezték.

Tetőtérben gyakoribb a sugárzás

Először műszeres vizsgálatot végeztem a tetőtéri szobában, és az egyik fal mellett rendkívül erős elektromos mező jelenlétét fedeztem fel, ami tetőtérben kialakított szobák esetében sajnos igen gyakori. (A falakban futó elektromos vezetékek sugárzását felgerjesztik a tetőszigetelésre használt anyagok.) Ezután a különböző földsugárzásokat vizsgáltam, és a szoba egyik sarkában komoly problémákat találtam: itt a falakból áradó magas elektroszmog és a geopatogén zóna egybeesett. Ránéztem a barátomra és megkérdeztem, itt állt-e annak idején a baba ágya? A válasz döbbent tekintet és bólogatás volt.

Nemrég kezembe került egy Németországban élő mérnök könyve, amelyben az elektroszmog káros hatásairól írt. Külön fejezetet szentelt az elektroszmog és a bölcsőhalál összefüggéseinek elemzésére, és a különböző külföldi egyetemeken végzett ezirányú kutatások bemutatására!

Nem feltűnő, hogy több gyermek hal meg első életévében bölcsőhalál következtében, mint bármely más gyermekbetegségben? Ennek fényében úgy gondolom, hogy kiemelt figyelmet kell szentelni az újszülöttek fekhelyének kiválasztására, az elektroszmog és a földsugárzások vizsgálatára.

Anya, rossz a szobám

Ön minden bizonnyal gondos szülő, odafigyel gyermekei és családja egészségére. De biztos-e abban, hogy éjszakánként nyugodtan hajthatja álomra fejét?

Apa, én itt nem alszom! című cikkem megjelenésének napján megcsörrent a telefonom, és egy kedves női hang kérte a segítségemet. Miközben a délutáni csúcsforgalomban araszoltam, elmesélte, hogy gondos szülőként már évekkel ezelőtt bemérette a földsugárzásokat a lakásukban. Úgy gondolja, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy egészséges házban éljen családjával, és biztonságos körülmények között nevelhesse gyermekét.

„Ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy valami még nincs rendben az otthonukban” – mondta. „Ma reggel is, mielőtt elolvastam volna e-mail üzeneteimet, a kislányom odajött hozzám, és így szólt: Anya, rossz a szobám.” – folytatta. Ezután olvasta el a Natúrsziget hírlevelét, ahol a megjelent cikkemet ajánlotta figyelmébe a portál szerkesztője. A cikk elolvasása közben azonnal megszületett a döntés, és már tárcsázta is a telefonszámomat.

Harmonikus ház, de valami nem stimmel

Pár nappal később a megbeszélt időpontban Budapest egyik tiszta és rendezett, zöldellő fákkal tarkított kertvárosi részén autóztam, és egy külsőre tetszetős családi ház előtt parkoltam le. A házba belépve kellemes hangulat fogadott. Az első benyomásom nagyon kedvező volt, az egész lakótér egészséges harmóniát árasztott. Rég jártam már ennyire kiegyensúlyozott lakóházban: tágas terek, harmonikus színárnyalatokkal kifestett falak, amelyeket kellemes mandala képek tarkítottak. Ezekről később kiderült, hogy a hölgy saját maga festette.

Itt minden rendben lesz, gondoltam. Beinvitáltak a nappaliba, és beszélgetésünk közben kiderült, hogy a hölgy többek között Spirituális Választerápiával foglakozik, és rendszeresen tisztítja lakásukat szellemi és spirituális síkon. Hamar rátértünk látogatásom okára és elmesélte, hogy beköltözésük után nem érezték jól magukat a házban, ezért végeztettek radiesztéziai méréseket, a felmérést végző pedig a problémák orvoslására különböző energetikai eszközöket helyezett el a lakásban.

Az elmúlt években azonban nem úgy alakultak a dolgaik, ahogy azt szerették volna, és már különböző egészségügyi problémák is jelentkeztek a családban. Kértem, hogy ezekről most ne beszéljen, hagyjuk a felmérés végére, hogy össze tudjuk vetni az általam mért eredményekkel és tapasztalatokkal.

A változó, nagy energia hatásai

Elindultunk a hálószobához és a gyerekszobához vezető lépcsőfeljáróhoz. Ahogy felértünk a tetőtérbe, a fejem elkezdett zúgni, és kezdeti bizakodásom egy csapásra szertefoszlott. Itt valami nagyon nem stimmel – mondtam. Igen, azt szeretnénk megtudni, hogy mi – mosolygott vissza rám az édesanya. A mérést a gyerekszobában kezdtem és hamar kiderült, hogy a probléma forrása a házon belül keresendő. A szobában valami óriási energiát keltett, amelynek a nagysága ráadásul folyamatosan változott. A mérőpálcám folyamatosan lengett a kezemben.

A mérés eredményét egy példával szeretném érzékeltetni, hogy könnyen érthető legyen a helyzet. Képzeljen el egy erős reflektort, amint a fénye vakítóan megvilágítja a szobát. Belépve a szemünk a kezdeti hunyorgás után alkalmazkodik a környezethez, és egy kis idő elteltével megszokja a fényességet, szinte már fel sem tűnik a fényáradat. Ezután most képzeljen el egy merőben más szituációt: valaki ott áll a kapcsolónál, és ki-be kapcsolgatja a reflektort. A gyors változásokat szemünk nem képes követni. Hamarosan nemcsak a szemünk, hanem a fejünk is megfájdul.

Tapasztalataim szerint a „lengőteres” lakásokban élő emberek idegrendszere hamar kimerül, és már akár néhány hónap elteltével komoly panaszok jelentkezhetnek. A fokozott stressz és idegi terhelés gyakran különböző káros szenvedélyek rabjává teheti az embert.

Mitől borult fel a lakás egyensúlya?

A diagnózis stimmelt. A kislány hihetetlen módon „pörög”, egy percet sem tud nyugodtan eltölteni a szobájában. Az édesanya néhány éve rászokott a dohányzásra, amin ő maga is igencsak meglepődött. Ez a káros szenvedély felettébb bosszantotta, ennek ellenére gyakran érzett késztést, hogy kimenjen a házból egy picit megnyugodni és elszívni egy szál cigarettát. Az ok hamarosan kiderült.

A szobában pár ével ezelőtt elhelyezett energetikai eszközök nem működtek megfelelően. Sőt, a szobában található földsugárzások ellen csak igen kevés védelmet biztosítottak, hatalmas energiájukkal viszont felborították a lakás egyensúlyát.

A hölgy aggódó tekintettel mesélte, hogy ezeket az eszközöket már régóta ki akarta dobni a lakásból, de valahogy soha nem szánta rá magát. Miután megszabadultunk a kellemetlenséget okozó tárgyaktól, érezhetően javult a helyzet, és nekiállhattam kideríteni, hogy mi is volt az eredeti probléma oka, miért is érezte kellemetlenül magát a család a beköltözésük után.

A megtalált bűnös

A földsugárzás felmérése során kiderült, hogy a férj rendszeresen visszatérő migrénes fejfájásának okozója feltehetően az ágy fejrészén található Hartmann kereszteződési pont, és a megszüntetett lengőtér együttes hatása volt. A hölgy gyulladásos problémáinak oka is az alhasi részt érintő sáv lehet. Igen, de ezek a problémák csak pár év alatt alakulnak ki, és nem adnak magyarázatot arra, hogy a beköltözés után miért érezték rosszul magukat.

Én már sejtettem, mi lesz a baj. Eljött a műszeres vizsgálatok ideje. Először az építőanyagok esetleges radioaktív sugárzását mértem, majd egy másik készülék segítségével a magas frekvenciás elektromágneses sugárzást, amelyet a közelben található mobiltelefon adótornyok okozhatnak. Minden a legnagyobb rendben volt.

Ekkor egy újabb műszer került elő a táskámból, amellyel a falakban futó elektromos vezetékek által keltett elektroszmogot, mágneses és elektromos mezőket lehet megvizsgálni. A mágneses terek vizsgálata nem mutatott eltérést, de amikor a mérőkészüléket átállítottam az elektromos terek vizsgálatára, beigazolódott a gyanúm: a tetőtéri lakások igen gyakori problémája, a magas elektroszmog a bűnös.

Amitől a műszer is csaknem „kiakadt”

A műszer számkijelzője szinte megbolondult és hangos sivításba kezdett. A bántó hangot kikapcsoltam, de a kijelzőn továbbra is nyomon követhető volt az extrém erős anomália. Elektromost térerősségre az épületbiológusok 5V/m határt szabnak, de fekhelyen javasolják, hogy ez az érték ne haladja meg az 1V/m-es térerősséget.

Az édesanya döbbenten nézte, ahogy a biztonságosnak vélt gyermekágyon (amelynek környezetéből gondosan eltávolítottak minden elektromos készüléket) a műszer az extrém erős anomália határértékét könnyedén átugorva, a javasolt határértéket több mint 150-szeresen meghaladó erősségű elekroszmogot mutatott! Egyértelműen megtaláltuk tehát, hogy a család beköltözését követően jelentkező problémákat a magas elektromos térerősség, az elektroszmog okozta.

A magas térerősség az összes fal mentén mérhető volt, a mért értékek helyenként a műszer mérési tartományának határát súrolták. A falakban futó vezetékek „felgerjesztették” a tetőtéri falak szerkezetét, és a tetőszigetelésre használt alumínium hőtükör fóliát is. Így azután ezek az épületszerkezetek, mint valami antenna, besugározták az egész felső szintet. Ez volt az oka a család alapproblémáinak, és később tovább rontotta a helyzetet a szakszerűtlenül elvégzett földsugárzás-vizsgálat és „árnyékolás”.

Miután kiderítettük, hogy mely elektromos áramkörök okozzák a gondot, javasoltam, hogy az érintett szakaszokra villanyszerelővel szereltessenek be feszültségmentesítő relét. Ez biztosítja, hogy éjszaka elektroszmogtól mentesen tudjanak aludni. Amíg ez meg nem történik, addig pedig esténként kapcsolják le az áramkörökhöz tartozó kismegszakítókat. Ezután szakszerűen megszüntettem a fekhelyükön található földsugárzásokat.

A fenti tanulságos esetet azért osztottam meg önökkel, mert tapasztalataim szerint az elektroszmognak egy igen gyakran előforduló okáról van szó, amely igen gyakran fordul elő tetőtérben kialakított szobákban. Alvászavar, feszültség, allergia, fejfájás jelzi jelenlétét.

További tanulság, hogy a hozzá nem értés, legyen az akár a legtisztább segítő szándékú, gyakran nagy bajok okozója lehet.

Almásy Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Radiesztézia, földsugárzás, elektroszmog mérés és védekezés
Telefon: 06-30-444-74-41
Email: almasyzsolt@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog